Bereikbaarheid & openingstijden

Openingstijden diëtistenpraktijk
Maandag: 9.00-17.00 (Rianne)
Dinsdag: 9.00 tot 17.00 uur (Rianne)
Woensdag: 10:00-17.30 uur (Mathilde) en middag huisbezoeken (Rianne)
Donderdag: 10:00 tot 17.30 uur (Mathilde)
Vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur (Rianne)

Ook in tijden van het Coronavirus kunnen wij gedeeltelijk consulten telefonisch doen of via beeldbellen. Wij bellen u dan op de afgesproken tijd. Als u een fysieke afspraak heeft en liever wilt (beeld)bellen dan kunt u ons dit tijdig laten weten. Dit kan bijvoorbeeld ook bij klachten.  

Omdat wij veel in gesprek zijn, kunnen we de telefoon niet altijd direct opnemen. Zeker in een periode wanneer we veel telefonisch werken.
Als je een bericht achter laat en telefoonnummer inspreekt, nemen wij spoedig contact op. Je kunt alle dagen bellen met de praktijk. Een email sturen kan ook ( mathilde@serne.nl). We werken het liefst beperkt met WhatsApp, zeker als het gaat om uitgebreide vragen of verzetten van een afspraak.

Borstvoeding en Babymassage
Het lactatiekundige werk doe ik op aanvraag. Als je geen gehoor krijgt, spreek dan een bericht in of stuur een email. Ik reageer binnen 24 uur.       Mocht ik geen tijd hebben, dan kan ik contactgegevens van collega’s geven.

Mijn werkgebied als lactatiekundige is IJmuiden, Velsen-Zuid, Driehuis, Santpoort, Spaarndam, Velserbroek, Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede e.o

Babymassage geef ik momenteel niet in groepsverband, eventueel wel individueel. Bel of mail gerust voor meer informatie over de babymassage.